Julehilsen

Cuben på Elvenes i sommer.

Kjære alle klubbmedlemmer!

2016 har vært et bra år for Bardufoss flyklubb med mye flyving uten skader eller tekniske problemer.

Cuben har fløyet mer enn på mange år. Våre egne medlemmer har gjort en god innsats her, samt at Cuben ble leid ut til Bodø flyklubb en måneds tid i sommer. Mange flere enn oss fikk dermed gleden av å fly dette unike flyet og det ga også ekstra inntekter for klubben.

Takket være god dugnadsinnsats fikk vi bygget et teknikerrom i hangaren til erstatning for den gamle teknikerbrakka som nå er kondemnert. Rommet er isolert og temperaturen skal holdes over frysepunktet hele vinteren.

Det var meningen å begynne med grunnarbeidene til det nye klubbhuset i sommer, byggetillatelse var innhentet, men dette ble forsinket av forskjellige grunner og utsatt til våren. I mellomtiden har vi det bra i vårt midlertidige klubblokale (Cargobygget) og vi er i ferd med å undertegne en kontrakt for en ny periode.

Av aktiviteter i 2016, må nevnes Åpen dag som ble avholdt på en strålende dag i november med rikelig med besøkende og flyving med begge flyene våre. Denne dagen var også en markering av at det var 70 år siden klubben fikk sitt første fly.

På juleavslutningen hadde vi som tema mulig innkjøp av et nytt fly. Mange medlemmer har vært postive til et slikt kjøp. Ingenting er avgjort, det gjenstår mye utredning. Men dette vil bli en spennende sak fremover.

Vi kan nå glede oss over at vi har hele tre elever til PPL. Det lover godt!

Vi i styret har hatt et godt samarbeid og har fått gjort en god del ting som vi vil redgjøre nærmere for på Årsmøtet, fastsatt til fredag 17. februar.

Alle synes nok at det er positivt at det er kommet så mange unge krefter med i styret.

Styret takker for en god innsats og en hyggelig kontakt i året som er gått og ønsker dere alle en riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Comments are closed