Julehilsen

Cub

Kjære alle klubbmedlemmer!

2015 har vært et begivenhetsrikt år for Bardufoss flyklubb, først og fremst fordi vi har fått ferdigstilt en flott, oppgradert hangar. Men også fordi vi aner en ny giv for flyklubben, noe bl.a. en åpen dag/co-pilotkurs og et introduksjonsmøte har bidratt til. Vi regner med at det skal bli økt aktivitet i flyskolen i 2016. Klubben trenger sårt yngre personer både med energi og gode ideer for den videre klubbdrift.

2016 vil også bli et spesielt år for klubben. Da er planene å starte bygging av nytt klubbhus samt innrede et teknikerrom i et hjørne av hangaren. Vi vil også fortsette feiringen av vårt 70-årsjubileum. I september 2016 vil vi markere at det vil være 70 år siden den første flyturen ble foretatt i klubben, med klubbens eget fly. Det var med en Cub. Også i dag eier klubben en Cub. Vi vil derfor kalle 2016 for «Cubens år» og vil hele neste år søke å øke interessen for å fly med dette fascinerende veteranflyet som vi er så heldige å ha.

Styret takker for en god innsats i året som nå går mot slutten og ønsker dere alle en riktig God Jul og et Godt Nytt År!

Comments are closed